IVF

 

Vi på Eliva Clinic erbjuder utredning om infertilitet och ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar både genom avtal med Stockholms läns landsting eller privatfinansierade. Med korta väntetider och säker kontakt hjälper vi dig genom hela processen.

Stockholms mest centrala IVF klinik

Eliva Clinic är en innovativ klinik mitt i centrala Stockholm. Vi erbjuder undersökning av infertilitet och har ett komplett utbud av fertilitetsbehandlingar.


Vad är en IVF-behandling?

En IVF-behandling, provrörsbefruktning syftar till att på ett så smidigt och säkert sätt som möjligt ge kvinnan/paret största möjliga chans att få ett barn. Varje IVF-behandling måste därför anpassas utifrån kvinnans/parets individuella förutsättningar.

Beroende på vad utredningen visar föreslås en behandlingsplan. Vår ambition är att kvinnan/par som vill påbörja en behandling ska få möjligheten att göra det så fort som möjligt. Vi har inga väntetider och hög tillgänglighet per telefon för att Ni ska kunna komma i kontakt med oss om frågor uppstår under behandlingen. Vår målsättning är att Ni ska bli väl insatta i händelseförloppet och känna er trygga och professionellt omhändertagna.

Kontinuitet är ledordet i vårt arbete då vi vet att paret behöver känna sig trygga, därför prioriterar vi att Ni får träffa samma fertilitetsläkare genom hela Er IVF behandling.

 

Äggfrysning

För kvinnor som vet att de inte är redo att starta familj och är intresserade av äggfrysning - ju tidigare du fryser dina ägg, desto större är dina chanser. Oavsett när du bestämmer dig för att använda äggen låser du chansen att få en lyckad graviditet i den ålder dina ägg skördas.

Äggdonation

Eliva Clinic erbjuder äggdonationsbehandlingar med korta väntetider. Äggdonation erbjuds par och ensamstående kvinnor där kvinnan saknar eller har kraftigt nedsatt äggstocksfunktion. Orsakerna till detta kan vara tidig klimakteriet eller när sjukdomar, tidigare operationer eller kemoterapibehandlingar har slagit ut äggstocksfunktionen. Äggdonation kan också vara ett alternativ eftersom upprepade IVF -behandlingar inte har resulterat i graviditet.

Utredning om infertilitet

Infertilitet är inte lätt att hantera, det kan vara stressande, frustrerande och ofta förvirrande. När det är dags att överväga behandlingar kan brist på information intensifiera alla känslor du redan känner.

På Eliva Clinic är våra fertilitetsläkare, sjuksköterskor och kliniska teammedlemmar medvetna om att det är avgörande för dig att ha så mycket information som möjligt under de första stegen fram till behandlingen.


Hos oss tar din fertilitetsundersökning cirka 4 timmar från det första besöket.

 

Post a Comment

Previous Post Next Post